Amsterdam

Alles over Amsterdam. Groot assortiment reisgidsen en kaarten, zowel voor wandelen als fietsen. Daarnaast hebben we reisliteratuur en andere Amsterdam gerelateerde boeken voor u geselecteerd. Laat u verrassen!

In de stad Amsterdam

Het is niet alleen onze hoofdstad, maar ook de grootste gemeente van Nederland. Beter bekend als Mokum, onder de echte Amsterdammers. Het aantal verschillende nationaliteiten behoort tot de hoogste ter wereld. Daarnaast kent Amsterdam een interessante geschiedenis. De serie Kaartboeken van Amsterdam laat dit mooi zien. Het boek Markante Amsterdammers is het perfecte cadeau voor de echte Amsterdammer.

Bekijk ons hele aanbod Amsterdam boeken

Highlights

Bekende bezienswaardigheden en attracties in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en Het Scheepvaartmuseum, het Anne Frank Huis, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ en EYE Filmmuseum, dierentuin Artis, de Wallen en de coffeeshops. Dat Amsterdam meer is dan deze highlights weten wij natuurlijk als geen ander. Aangezien onze winkel in Amsterdam gevestigd is en we dol zijn op deze mooie stad hebben hebben we een breed aanbod rondom onze hoofdstad. Van gidsen tot accessoires tot kaarten.

Pied's favorieten over Amsterdam

Liefde voor reizen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets van onze activiteiten, nieuwe artikelen en aanbiedingen.