Capitool & DK Eyewitness

Rijk geïllustreerde reisgidsen met veel culturele informatie en de bekende opengewerkte tekeningen van musea, kerken, paleizen en andere interessante gebouwen.

Dé gids voor de visueel ingestelde mens

De Eyewitness-reisgidsen van het Britse Dorling Kindersley en de Nederlandse vertalingen van Capitool staan bekend om de rijke illustraties en de nadruk op culturele bezienswaardigheden. De gidsen bevatten vaak duidelijke kaarten en 3d-aanzichten van wijken en gebouwen, waarbij met bijschriften snel duidelijk wordt gemaakt waarop de bezoeker moet letten.

De teksten zijn verder in behapbare stukken verdeeld en bovendien aan een cijfer op de kaarten gekoppeld, waardoor het erg eenvoudig wordt om de weg te vinden langs alle interessante plekken in een stad of regio.

Er bestaan gidsen in twee verschillende maten: de compacte Top10-gidsen en de meer uitgebreide reguliere gidsen. Beide varianten verschijnen in het Nederlands en het Engels. In de Engelstalige Eyewitness-serie zijn beduidend meer bestemmingen beschikbaar dan in de Nederlandstailge Capitool-serie, dus als uw bestemming niet als Capitool te vinden is, kijk dan eens bij Eyewitness.

Ga naar de Capitool-gidsen

Ga naar de Eyewitness-gidsen

Liefde voor reizen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets van onze activiteiten, nieuwe artikelen en aanbiedingen.