De nieuwe webshop van Pied à Terre

De nieuwe webshop van Pied à Terre

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe webshop voor onze reisboekhandel. En zie hier het resultaat! De heldere, frisse en tegelijkertijd sfeervolle omgeving sluit aan bij de recente veranderingen in onze mooie winkel op de Amsterdamse Overtoom. Een omgeving waarin je snel het artikel kunt vinden dat je zoekt of waar je je naar hartenlust kunt laten inspireren.

Ons online aanbod is sterk vergroot. Niet alleen vindt u in deze webshop alle artikelen die wij in onze winkel op voorraad hebben, maar wij geven u ook de mogelijkheid een keuze te maken uit de catalogi van diverse buitenlandse aanbieders. Wij bestellen deze gewenste artikelen vervolgens voor u en laten ze bij u thuis bezorgen of u kunt ze in de winkel ophalen.

U vindt in onze webshop handige tools zoals een klikbare wereldkaart om snel uw bestemming te vinden, een interactieve tool naar de juiste kaart van een specifiek deelgebied, POD kaarten met exact de door u aangegeven plek in het midden, et cetera. De nieuwe webshop is geheel opgezet volgens Thema, een nieuw wereldwijd classificatiesysteem voor het boekenvak. De liefhebber leest er hier meer over.

Nu alle werkzaamheden voor de opzet van deze nieuwe webshop achter de rug zijn, gaan we ons volop bezighouden met de uitbreiding van ons assortiment, het organiseren van inspirerende activiteiten, het aangaan van nieuwe samenwerkingen die ú ten goede komen en zo veel meer. Wij hebben er zin in!

En, ook al is deze webshop nog zo handig, kom vooral ook naar onze winkel op de Overtoom in Amsterdam waar de wereld aan uw voeten ligt en uw reis al een beetje begint. Mét een goede cappuccino en zelfgebakken stuk taart, cake of koek in ons eigen café.

Liefde voor reizen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets van onze activiteiten, nieuwe artikelen en aanbiedingen.