Reisboekhandel Reizen Lezingen

reisboekhandel

Pied à Terre is de grootste zelfstandige geografische reisboekhandel van Nederland, gevestigd in de voormalige bioscoop Paleis Olympia in Amsterdam. Met de oppervlakte, het assortiment en de sfeer kan Pied à Terre zich meten met beroemde reisboekhandels wereldwijd. De moderne reiziger dompelt zich hier graag onder in verwachtingen en dromen. Het belang van een team van geschoolde, belezen en gespecialiseerde adviseurs die mensen inspireren met hun uitgebreide reiservaring en kennis van het aanbod van boeken, bewijst zich hier keer op keer.

naar de reisboekhandel

reizen

Een reisorganisatie die een scala van reizen gericht op kunst, architectuur, muziek, archeologie, geschiedenis, natuur, economie, politiek en de actualiteit realiseert. We gaan daarbij uit van een brede interesse van onze reizigers die diepgang zoeken in combinatie met een comfortabel verblijf op welke bestemming dan ook. Inspiratie dus voor de nieuwsgierige reiziger met een brede belangstelling.

bekijk de reizen

lezingen

Deskundige sprekers staan aan de basis van een boeiend en divers lezingenprogramma dat in de loop van het jaar verder uitgebreid wordt. Schrijvers, journalisten en onderzoekers, academici en conservatoren; zij zijn niet alleen onontbeerlijk vanwege hun intellectuele kennis, maar ook door hun vermogen om helder en enthousiast voor een breed publiek te kunnen spreken. Zij zijn er niet alleen om u te informeren, echter ook om u te inspireren en uit te dagen. 

bekijk de lezingen