Pied à Terre Reizen & Lezingen

Toen Paul Vigeveno begin 2017 reisboekhandel Pied à Terre kocht, was het niet meer dan logisch dat er ook een reisorganisatie Pied à Terre kwam. Vanuit zijn vorige reisondernemingen Voyage & Culture, Marco Polo Reizen en Academische Reizen bracht Paul een grote ervaring mee in het organiseren van reizen gericht op kunst, cultuur, geschiedenis, politiek en de actualiteit.

Het organisatiebureau Pied à Terre Reizen & Lezingen werd opgericht, samen met zijn voormalige collega Hanneke van Mierlo. Projecten voor o.a. NRC Handelsblad, Elsevier Weekblad en een aantal Nederlandse uitgeverijen worden van hieruit geïnitieerd en georganiseerd.

De eerste reizen en lezingen hebben inmiddels plaatsgevonden.
Voor de lezers van NRC Handelsblad opende het prestigieuze onderzoeksinstituut CERN haar deuren, vindt dit najaar een reis plaats naar Japan en vaart een groot deel van de redactie van de krant mee tijdens een bootreis over de Adriatische & Middellandse Zee. Oude Romeinse wegen en monumenten langs de Via Appia werden met Fik Meijer bewandeld en Moskou werd bezocht met hoofdredacteur Arendo Joustra en Moskou-correspondent Hans Crooijmans van Elsevier Weekblad. In 2019 staan tal van nieuwe projecten in de planning.
Er zijn lezingen in de maak over Joods Erfgoed met Awraham Soetendorp en wegens grote belangstelling herhalen we in 2019 de lezing en reis over de Romeinse wegen en monumenten langs de Via Appia met Fik Meijer en de conservator van het Allard Pierson Museum.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe initiatieven van Pied à Terre Reizen & Lezingen, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief van reisboekhandel Pied à Terre. Wij berichten uiteraard ook over de activiteiten van onze zusterorganisatie!

Liefde voor reizen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets van onze activiteiten, nieuwe artikelen en aanbiedingen.