Populaire gidsen

Op zoek naar een degelijke reisgids van uw vakantiebestemming? Grote kans dat een van de bekende uitgevers er een voor u heeft. Van Lonely Planet tot Rough Guide, wij zetten de meest bekende voor u op een rijtje!

Zoek direct binnen het aanbod van bekende uitgevers

Lonely Planet

Lonely Planet maakt misschien wel de meest bekende en uitgebreide serie reisgidsen. In de gidsen is alles te vinden van goedkope hostels tot sjieke restaurants. Van de bekende trekpleisters tot obscure bezienswaardigheden. Naast reisgidsen maakt Lonely Planet ook reisboeken vol inspirerende foto's, praktische taalgidsen voor 120 talen en compacte gidsen voor vele steden in de hele wereld. Daarnaast zijn er ook weerbestendige stadsplattegronden en overzichtskaarten van Lonely Planet verkrijgbaar. Al deze gidsen en kaarten worden gekenmerkt door de grondige research die eraan ten grondslag ligt en de jarenlange ervaring van de auteurs.

Hieronder vindt u de meest populaire artikelen van Lonely Planet.

Ga naar alle artikelen van Lonely Planet

Bradt

Voor een reis naar de minder toeristische landen komt u al snel uit bij de uitstekende reisgidsen van de Engelse uitgever Bradt. Sinds 1974 richt deze uitgever zich op de minder bereisde landen van de wereld: voor veel Afrikaanse landen maakt Bradt de enige Engelstalige gidsen. Ook in Azië en Latijns-Amerika is Bradt sterk vertegenwoordigd.

Diverse Europese regio's kunnen zich evenwel ook verheugen in een uitstekende gids, waarbij de serie 'Slow Travel' van een groeiend aantal Britse regio's in het bijzonder vermeld mag worden.

De gidsen worden geschreven door mensen die jarenlang in het betreffende gebied wonen of er veel gereisd hebben en onderscheiden zich alleen al daarom van de standaardreisgids.

Hieronder vindt u een selectie van de reisgidsen van Bradt.

Ga naar alle reisgidsen van Bradt

ANWB

Bij de ANWB vindt u reisgidsen voor populaire bestemmingen in allerlei soorten en maten. De ANWB Extra-reisgidsen zijn er voor wie een korte vakantie plant of een compact formaat belangrijk vindt, terwijl de ANWB Wereldreisgidsen meer diepgang bieden.

Wegenkaarten van landen en regio's heeft de ANWB natuurlijk ook in het assortiment, aangevuld met een aantal wegenatlassen.

Voor fietsers produceert de ANWB twee series uitstekende fietskaarten met daarop de fietsknooppunten, en een serie losbladige fietsgidsen voor fietsen en e-bikes.

Ga naar alle artikelen van de ANWB

Liefde voor reizen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets van onze activiteiten, nieuwe artikelen en aanbiedingen.