* 100% Sevilla time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'media* 100% Sevilla time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Sevilla time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'media

€ 16.99

100% Sevilla time to momo Reisgids

Jij gaat Sevilla ontdekken! 'Sevilla tiene un color especial' (Sevilla heeft een bijzondere kleur), zeggen ze in Spanje. En dat ga jij zelf ondervinden! De stad is de bakermat van de traditionele flamenco en beroemd om zijn lekkere tapas en bijzondere monumenten gebouwd in mudejarstijl. Maar de bruisende hoofdstad van Andalusië heeft ook een moderne en meer hippe, alternatieve kant. Hoewel op veel gratis plattegronden de stad een kwartslag gedraaid wordt, volgt Sevilla van noord naar zuid de natuurlijke loop van de Guadalquivir. Een rivier met een belangrijke historische waarde, maar waar je ook lekker kunt loungen tot in de vroege uurtjes. Of je nu van traditie of van modern houdt, voor iedereen is er in Sevilla veel leuks te beleven. Wij laten je zien waar.

Met time to momo Sevilla op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057677946

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 1.019 - Number of Queries: 122 - Query Time: 0.030185552917481
<