Munchner Berge: mit Bahn und Bus - Wandelgids Beieren - Rother BergverlagMunchner Berge: mit Bahn und Bus - Wandelgids Beieren - Rother Bergverlag
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Munchner Berge: mit Bahn und Bus - Wandelgids Beieren - Rother Bergverlag

€ 17.95

Handzame Duitstalige wandelgids voor de bergen rond München, met 50 rondwandelingen tussen Füssen en Berchtesgaden, die allen te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Deze gids bevat duidelijke kaartjes met de wandelingen erop ingetekend, hoogteprofielen, grafieken, beschrijving van de route en beknopte beschrijving van bezienswaardigheden en foto's. De wandelingen variëren van kort (een paar uur) tot maximaal een hele dag. Van de routes is ook een GPS-track beschikbaar.

Met een kleursysteem wordt de moeilijkheidsgraad van de wandelingen aangegeven: de eenvoudige (blauwe) wandelingen zijn zeer geschikt om met kinderen te wandelen en ook voor de 60+ wandelaars. De rode routes zijn gemiddeld wat betreft moeilijkheid en de zwarte routes zwaar. Het stijgen en dalen wordt duidelijk weergegeven met een hoogteprofiel evenals informatie over de lengte en tijdsduur van de wandeling, horecagelegenheden en openbaar vervoer.

Zügig in die Berge – ganz entspannt und ohne lästige Staus. Welcher Münchner wünscht sich das nicht für seine Hausberge? Mit diesem Buch wird die Anreise leicht gemacht, bietet es doch einen Überblick über 50 Ziele, darunter acht zweitägige und eine dreitägige Unternehmung, deren Ausgangspunkte alle problemlos mit Bahn und Bus zu erreichen sind.


Munchner Berge: mit Bahn und Bus - Wandelgids Beieren - Rother Bergverlag
Munchner Berge: mit Bahn und Bus - Wandelgids Beieren - Rother Bergverlag
In winkelwagentje:

  • Artikel: 9783763330324

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.945 - Number of Queries: 122 - Query Time: 0.032066678359986
<