* 100% Berlijn time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Berlijn time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Berlijn time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 16.99

100% Berlijn time to momo reisgids

Met time to momo Berlijn op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig in stappen, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet!

Jij gaat Berlijn ontdekken! De stad van oost en west, van Checkpoint Charley, de Brandenburger Tor en de Reichstag, van biergartens en curryworst en van creatieve types met linnen tasjes. Wat wij zo fijn vinden aan Berlijn is de diversiteit van de verschillende wijken. Allemaal met een eigen sfeer, een eigen centrum, bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Of je nu van kunst houdt of van geschiedenis, uit wilt gaan tot in de vroege uurtjes of eindeloos wilt shoppen, voor iedereen is er de perfecte buurt. En lekker eten, dat kan echt in alle wijken. Wij laten je zien waar.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057678400

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.988 - Number of Queries: 122 - Query Time: 0.031449698730469
<