Met uitzicht op de Mont Blanc - Noes Lautier, Robert Weijdert wandelgidsMet uitzicht op de Mont Blanc - Noes Lautier, Robert Weijdert wandelgids
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Met uitzicht op de Mont Blanc - Noes Lautier, Robert Weijdert wandelgids

€ 19.75

Met uitzicht op de Mont Blanc, bergwandelingen Frankrijk, Italie, Zwitserland
39 dagtochten, 12 meerdaagse tochten, kindertochten
Noes Lautier (Uitgeverij Robert Weijdert)
De wandelgids voor het Mont Blanc gebied met uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijvingen en geschikt om te wandelen met het hele gezin, er zijn ook wandelingen voor met kinderen opgenomen.

De Mont Blanc oefent als hoogste berg van de Alpen een magische aantrekkingskracht uit op bergsporters. Wie eenmaal de reusachtige granieten flanken en de enorme gletsjerstromen heeft gezien, zal dat beeld nooit vergeten.
Deze gids cirkelt in 39 tochten als het ware om de berg heen. Het laat zien hoe de Mont Blanc er vanuit zijn directe omgeving uitziet. In telkens wisselende wandelingen krijgt de gebruiker van deze gids een beeld van het majestieuze karakter van de 'Witte Monarch'. De tochten zijn verdeeld over een Frans, Italiaans en Zwitsers deel en zeer gevarieerd. Eenvoudige wandelingen voor kinderen, meerdaagse beklimmingen en trektochten - ze komen alle aan bod.

De auteurs Noes Lautier en Robert Weijdert, bekend van vele publicaties over de bergsport, hebben jarenlang het gebied tot in alle uithoeken verkend. Het resultaat is een uiterst praktische gids waarin de lezer telkens wordt verrast door de vele mogelijkheden in het achterland van de Mont Blanc. 200 pag. met vele foto's en kaartjes


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789080602076

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.769 - Number of Queries: 110 - Query Time: 0.027095078857422
<