Apulien, Basilikata Wandelgids Italie Puglia Basilicata - Bergverlag RotherApulien, Basilikata Wandelgids Italie Puglia Basilicata - Bergverlag Rother
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Apulien, Basilikata Wandelgids Italie Puglia Basilicata - Bergverlag Rother

€ 16.95

Compacte Duitstalige wandelgids in zakformaat voor Apulië (Puglia) en Basilicata (Lucanië) met 51 rondwandelingen. Deze gids bevat duidelijke kaartjes met de wandelingen erop ingetekend, hoogteprofielen, grafieken, beschrijving van de route en beknopte beschrijving van bezienswaardigheden en foto's. De wandelingen variëren van kort (een paar uur) tot maximaal een hele dag. Van de routes is ook een GPS-track beschikbaar.

Met een kleursysteem wordt de moeilijkheidsgraad van de wandelingen aangegeven: de eenvoudige (blauwe) wandelingen zijn zeer geschikt om met kinderen te wandelen en ook voor de 60+ wandelaars. De rode routes zijn gemiddeld wat betreft moeilijkheid en de zwarte routes zwaar. Het stijgen en dalen wordt duidelijk weergegeven met een hoogteprofiel evenals informatie over de lengte en tijdsduur van de wandeling, horecagelegenheden en openbaar vervoer.

Deze gids omvat onderandere het volgende gebied: Gargano, Salento, Valle d'Agri, Matera, Appennino Lucano Nationaal Park, Trulli.


Apulien, Basilikata Wandelgids Italie Puglia Basilicata - Bergverlag Rother
Apulien, Basilikata Wandelgids Italie Puglia Basilicata - Bergverlag Rother
In winkelwagentje:

  • Artikel: 9783763344574

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.946 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.031803447723388
<