Buitenboek Bomen Bloemen Beesten - Annet Huizing & Margot WestermannBuitenboek Bomen Bloemen Beesten - Annet Huizing & Margot Westermann
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Buitenboek Bomen Bloemen Beesten - Annet Huizing & Margot Westermann

€ 14.95

Het Bomen, Bloemen, Beesten, Buitenboek van Karsten en Roos

Lekker door de herfstbladeren stappen en doen wie het eerste een paddestoel ziet. Kikkers vangen in een schepnetje en dan zo'n glibberig beestje in je hand houden. Of eikels en kastanjes zoeken tot je jaszakken uitpuilen. Buiten valt er van alles te beleven voor kleine kinderen, zeker als je de tijd neemt om overal bij stil te staan.
Dat is het thema van Het BomenBloemenBeestenBuitenboek van Karsten en Roos, een boek voor kinderen van 3 tot 7 jaar, dat ook leuk is voor volwassenen. De hoofdpersoon van het boek is Karsten, een jongetje van 4 jaar. Roos is zijn tante. Samen gaan ze op pad en maken ze van alles mee.

Het boek bevat zeven voorleesverhalen. In de bijbehorende kijkplaten wordt het verhaaltje op een speelse manier toegelicht met tekeningen, foto's en tekstjes. Achter in het boek staan nog zes pagina's met doe‑dingen. Alle seizoenen komen aan bod.
De makers van dit boek willen ouders (en andere volwassenen) inspireren om samen met kinderen op ontdekkingstocht te gaan in de alledaagse natuur.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789062244751

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.832 - Number of Queries: 114 - Query Time: 0.035332615341187
<