FFRP ref. D066 Les Pyrenees-Orientales... a pied - Wandelgids Languedoc-Roussillon - FFRandonnee

€ 16.95

Uitgebreide Franstalige wandelgidsmet 25 dagwandelingen voor het departement Pyrénées-Orientales. Deze gids bevat duidelijke topografische kaartjes met de wandelingen erop ingetekend. Daarnaast is er een duidelijke routebeschrijving met informatie over bezienswaardigheden langs de route. Per wandeling wordt aangegeven hoe lang de tocht duurt, wat de moeilijkheidsgraad is, hoe de route gemarkeerd is en hoe u er met het openbaar vervoer kunt komen. De wandelingen variëren van een paar uur tot maximaal een hele dag.

Met een kleursysteem wordt de moeilijkheidsgraad van de wandelingen aangegeven: de eenvoudige (groene en licht blauwe) wandelingen zijn zeer geschikt om met kinderen te lopen en ook voor de 60+ wandelaars. De rode routes zijn gemiddeld wat betreft moeilijkheid en de donker blauwe routes intensief.

De kaartjes in de gids en de markeringen in het veld zijn normaal gesproken voldoende om de wandeling te maken. Mocht u het Frans iets minder goed beheersen dan vind u hier op onze website een Frans-Nederlandse woordenlijst met alle moeilijke wandeltermen. Hiermee is de wandelgids voor iedereen toegankelijk.

Deze topo-guide omvat onderandere het volgende gebied: Cerdagne, Capcir, Vallespir, Fenouillèdes, Conflent, Corbières, les vallées de la Têt, de l'Agly et du Tech, Perpignan


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9782751409752

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.928 - Number of Queries: 122 - Query Time: 0.030774474609375
<