ANWB Knooppuntenkaart 7 Zeeland, Brabant west & midden en grensstreek fietskaart 1:100.000

€ 7.95

De ANWB Fietsknooppuntenkaarten zijn vernieuwd! De ondergrond van de routekaart bevat nu meer detail en de knooppunten zijn beter vindbaar. De kaarten zijn ook extra gebruiksvriendelijk voor kleurenblinden.

Met de knooppuntenkaart kies je je eigen route. Elke provincie in Nederland en een aantal provincies in België heeft een fietsnetwerk dat verbonden is met knooppunten. Voor vertrek bepaal je de fietsroute met behulp van de ANWB knooppuntenkaart en schrijft hiervan de nummers op. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart van het fietsroutenetwerk met het nummer. Eenmaal onderweg en toch een andere route willen fietsen? Geen probleem, met hulp van de kaart maak je gemakkelijk een nieuwe route. Je kunt je tocht dus altijd aanpassen naar eigen smaak.

De kaart is een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijk knooppunten is de kaart gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

De kaart fungeert als handige routeplanner en heeft een schaal van 1:100.000. Inclusief alle LF-routes (Landelijke Fietsroutes), toeristische informatie en een duidelijke legenda. In totaal zijn er 10 ANWB Fietsknooppuntenkaarten.

De ANWB Fiets knooppuntenkaart:
• In één oogopslag alle knooppunten in de regio
• Inclusief landelijke fietsroutes (LF’s)
• Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik
• Duidelijk herkenbaar landschap


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789018041984

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.938 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.030749382171631
<