LAW 5-2 Nederlands kustpad Zuid-Holland, Noord-Holland deel 2 - WandelnetLAW 5-2 Nederlands kustpad Zuid-Holland, Noord-Holland deel 2 - Wandelnet
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Artikel leverbaar vanaf woensdag 31 oktober, 2018.

LAW 5-2 Nederlands kustpad Zuid-Holland, Noord-Holland deel 2 - Wandelnet

€ 16.90

Nederlandstalige wandelgids voor het Nederlands Kustpad deel 2, Zuid- en Noord-Holland vormt samen met deel 1 (Zeeland-Zuid-Holland) en deel 3 (Friesland-Groningen) het langste aaneengesloten wandelpad van Nederland, in totaal 725 km. Bovendien maakt de route in de Kop van Noord-Holland ook deel uit van het wandelnetwerk Waddenwandelen. In deze gids zitten uitgebreide routebeschrijvingen en gedetailleerde topografische kaarten met daarop de route ingetekend als ook de bushaltes, restaurants en overnachtingsadressen.

De Hollandse duinen zijn tot op vandaag vooral natuur gebleven en dat ziet u bij het lopen van het Nederlands Kustpad. Blanke toppen worden afgewisseld door groene duinvalleien en geurig dennenbos. Aan de duinrand passeert u mooie buitenplaatsen en bloeiende bollenvelden. Zo nu en dan pikt u een eindje strand mee. Maar u loopt ook over de boulevards van Katwijk en Egmond. In Den Haag laat de route u een fraaie mix zien van stadsparken en paleizen en in Haarlem komt u door de bekende hofjes.

Het Nederland Kustpad deel 2 eindigt niet meer in Den Helder, maar in Den Oever. Hier kan de wandelaar via de Afsluitdijk direct verder met deel 3, langs de kust helemaal tot aan het uiterste puntje van Groningen, Bad Nieuweschans. De route naar Den Helder is nog wel opgenomen als extra wandeling.


LAW 5-2 Nederlands kustpad Zuid-Holland, Noord-Holland deel 2 - Wandelnet
LAW 5-2 Nederlands kustpad Zuid-Holland, Noord-Holland deel 2 - Wandelnet
In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789492641052

Artikel leverbaar vanaf woensdag 31 oktober, 2018.

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.962 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.029198342300415
<