Spiritueel pelgrimeren, wegwijzer voor de moderne pelgrim - Inge van der ZandenSpiritueel pelgrimeren, wegwijzer voor de moderne pelgrim - Inge van der Zanden
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Spiritueel pelgrimeren, wegwijzer voor de moderne pelgrim - Inge van der Zanden

€ 22.50

Al eeuwen lopen er pelgrims over de camino naar Santiago de Compostela, en ook in deze tijd trekken velen richting het Spaanse bedevaartsoord. Niet iedereen kent de historie, de tradities, de terminologie en de diepere zin van het pelgrimeren. Dit boek vormt een onmisbare inleiding en een inspirerende reisgids voor iedereen die meer wil weten over de spirituele achtergrond van deze pelgrimsroute.
Pelgrimeren houdt meer in dan het volgen van een goed bewegwijzerde route. Het onderweg zijn betekent voor veel pelgrims een keerpunt in hun leven. De fysieke uitdaging vormt een zoektocht naar het eigen ‘ik’ en naar het ‘samen leven’ in de wereld. Intense natuurbelevingen en spirituele gevoelens worden afgewisseld door bezielde gesprekken met andere pelgrims over de zin van het bestaan en het ervaren van God in de schepping. Pelgrimeren is voor velen een boeiende reis maar vooral een persoonlijk transformatieproces.
 


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789059724983

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.812 - Number of Queries: 108 - Query Time: 0.02760684236145
<