Camino Lingo Nederlands/Spaanse woorden en zinnen voor Pelgrims op de Camino naar Santiago - Sylvia Nilsen

€ 12.50

Taalgidsje voor de Camino Santiago : Als u alleen een Spaanse taalgids of woordenboek meeneemt dan is het dit! Samengesteld door Sylvia Nilsen , een ervaren Camino pelgrim, en haar lerares Spaans , Reinette Nóvoa. Vertaald door Mieke Schrieks in het Nederlands.

De Lightfoot gids, Camino Lingo , Nederlands- Spaanse woorden en zinnen voor Pelgrims op de Camino naar Santiago, bevat alle Spaanse woorden die je nodig hebt om een camino in Spanje te lopen. Meer dan 650 Nederlands / Spaans woorden met betrekking tot specifi eke situaties op de Camino met eenvoudige woorden en uitspraak, - waaronder een paar vloekwoorden, mocht u ze nodig hebben. Nuttige zinnen voor reizen, accommodatie, eten, winkelen , wandelen, de weg, gezondheids-, medische en noodsituaties. Menu lijst inclusief een lijst van Tapas.(spaanse kleine hapjes) Een lijst van woorden alleen voor fietsers.

"Het is hoog tijd dat iemand een boek schreef als dit voor pelgrims. Ik kan niet geloven dat het niet eerder is gedaan. De uitspraak is gemakkelijk te lezen en Ik heb veel woorden en zinnen geleerd in slechts een paar dagen.

Camino Lingo weegt 119 gram en heeft het formaat 13 x 20 cm.

Naast deze taalgids is ook het pelgrimspaspoort essentieel voor uw tocht naar Santiago?
 


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9782917183366

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.925 - Number of Queries: 116 - Query Time: 0.031291665237427
<