* 100% Bilbao time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Bilbao time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Bilbao time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 14.99

100% Bilbao time to momo reisgids - Handige stadsgids met kaartjes, wandelingen en info per wijk.

Met time to momo Bilbao op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig in stappen, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet!

Jij gaat Bilbao ontdekken! Bilbo in het Baskisch, el Botxo liefkozend door z'n inwoners genoemd. Ontdek deze creatieve, stoere stad met prijzen voor innovatieve en stedelijke renovatie. Slenter door de wirwar van smalle voetgangersstraatjes in het Casco Viejo en laat je meevoeren door de levendigheid van Europa's grootste overdekte versmarkt. Vind een mooie creatie van Baskisch design en proef sterwaardige lokale lekkernijen; pintxo pote ('hapje en drankje') is er op ieder uur van de dag. Bewonder de kunst en architectuur en beleef de creatieve broeierigheid in de multiculturele wijken van oud Bilbao, nippend aan een vermut. Bilbao bruist; wij laten je zien waar.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057678073

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.983 - Number of Queries: 120 - Query Time: 0.0299192784729
<