* 100% Hamburg time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Hamburg time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Hamburg time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 16.99

100% Hamburg time to momo reisgids

Dit is de vernieuwde versie van de 100% Hamburg-gids! Jij gaat Hamburg ontdekken! Deze stad heeft het allemaal: van alternatieve wijken met tweedehands winkeltjes en markten tot chique klassiekers. Van de hipste restaurants met gerechten van over de hele wereld tot traditionele zeemanskroegen. Van indrukwekkende historische gebouwen tot de modernste architectuur. En dan zijn er nog de parken, een meer midden in de stad, een haven waar het leven altijd doorgaat, de spannende musea en de vele bars waar je danst en cocktails drinkt tot het ochtend is. Wat wij zo leuk vinden aan Hamburg, is dat in elke wijk een heel eigen sfeer hangt. Wij laten je zien waar je de leukste adressen kunt vinden.

Met time to momo Hamburg op zak kun je 100% onvoorbereid de trein of het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057677588

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.948 - Number of Queries: 120 - Query Time: 0.029394752883911
<