* 100% Krakau time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media* 100% Krakau time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

* 100% Krakau time to momo reisgids incl. navigatie-app - Mo'Media

€ 14.99

100% Krakau time to momo reisgids - MoMedia

Dit is de vernieuwde versie van de 100% Krakau-gids! Jij gaat Krakau ontdekken! De voormalige hoofdstad van Polen is een van de weinige steden die de Tweede Wereldoorlog zonder al te veel kleerscheuren overleefde. Aan de rijke historie van de binnenstad, vooral in de wijk Stare Miasto, heeft Krakau zijn plek op de Werelderfgoedlijst en zijn bijnaam 'Florence van Polen' te danken. In de wijken rondom de oude stad vestigen zich steeds meer hippe restaurants en designwinkels in de vervallen gebouwen, vooral in Podgorze. De locals komen aan het eind van de dag graag naar de Joodse wijk Kazimierz voor de lekkerste streetfood en een borrel. Wij leiden je langs alles wat je wilt zien in deze verrassend bruisende stad.

Met time to momo Krakau op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789057677625

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.980 - Number of Queries: 120 - Query Time: 0.029015873626709
<