Santiago, here we go!- Wim DemeySantiago, here we go!- Wim Demey
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Santiago, here we go!- Wim Demey

€ 24.99

Santiago, here we go!  Gezin met twee tieners naar Compostela - Wim Demey - Lannoo
 

Een inspirerend reisverhaal over een waargemaakte droom.

Wim Demey fietste met zijn vrouw en twee tienerdochters vanuit België naar Santiago de Compostela en bundelt zijn ervaringen in een doorleefd reisdagboek, doorspekt met praktische adviezen.

Van de kleine obstakels (hoe motiveer ik mijn dochters?) over de lastige momenten (camping gesloten na een lange dag fietslabeur) tot het intens genieten (van een verfrissende duik in het zwembad).

Verplichte lectuur voor de duizenden mensen die om de meest uiteenlopende redenen hun drukke leven on hold zetten, op zoek naar het echte leven.

'Volgend jaar fietsen we naar Compostela.' Als de ouders het idee lanceren, dan trekken tienerdochters Kathleen en Hannelore de wenkbrauwen op. Voor het gezin van Wim en Ria is dit het begin van een onvergetelijk avontuur. 2.365 kilometer fietsen en improviseren doorheen België, Frankrijk en Spanje. Slapen in tenten, hotels, tuinen, sportzalen en kloosters. 36 dagen leven met minder. Ze ervaren al snel hoe hoog een berg, hoe lang een kilometer, hoe warm 37 °C en hoe vervelend een vlieg kan zijn. De wereld wordt in het juiste perspectief gezet, met in het centrum van dat alles: het gezin.
Dit boek leest als het leven en rijgt kleine en grote overwinningen, ontgoochelingen en frustraties aaneen. Fietsend krijg je niets cadeau. Je sleept je met eigen spierkracht over de heuvel, verlangend naar de afdaling, op voorwaarde dat je ketting niet breekt. Verloren rijden, twijfelen, lachen, huilen, geloven in eigen kunnen. Met de hulp en raad van vrienden, familie, collega's, werkgevers, reisgenoten en een portie geluk schrijven ze hun eigen (fiets)geschiedenis. Een uiterst herkenbaar en vooral inspirerend reisverhaal over een waargemaakte droom.

 

 

 


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789020999181

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.781 - Number of Queries: 112 - Query Time: 0.027548824691772
<