Wandkaartuitvoeringen

Voor iedere wandkaart hebben we een mooie uitvoering. Op stokken, als prikbord of bijvoorbeeld als magneetbord. Bekijk onze vele mogelijkheden.

Wij leveren papieren wandkaarten in diverse uitvoeringen. Uit voorraad, u vindt deze in vrijwel alle categorieën:

Als u hier de gewenste kaart of uitvoering niet vindt, kunnen wij het op maat voor u verzorgen. Wij kunnen dit ook doen met een kaart die u al thuis heeft. In principe leent elke papieren kaart zich hiervoor, met name de wandkaarten (maar het kan ook met een gevouwen kaart). Wij bieden onderstaande mogelijkheden.

Een papieren kaart is de basis, maar minder geschikt om zomaar op te hangen. Daarom kunt u ervoor kiezen de kaart te laten lamineren. Een gelamineerde kaart is steviger en verkleurt niet. Bedenk wat voor u het beste is:

  • Mat gelamineerd, oogt rustig en glanst niet. Prijs vanaf € 27,50
  • Glanzend gelamineerd, geschikt om op te schrijven met uitwasbare stift. Prijs vanaf € 27,50

Vervolgens heeft u de keuze uit:

Uitvoering op houten stokken
De stokken worden onder en boven bevestigd. De bovenste stok heeft een koord waaraan de kaart wordt opgehangen. Wij kunnen de kaart zelfs op linnen zetten, dan lijkt deze het meest op de ouderwetse schoolkaart. Prijs vanaf € 49,-.

Uitvoering als prikbord
De kaart wordt op perspex met foamvulling geplakt en krijgt een strakke aluminiumlijst. Op mat laminaat kunt u plekken markeren met speldjes en vlaggetjes. Op glanzend laminaat kunt u schrijven met uitwasbare stift. Prijs vanaf € 95,-.

Uitvoering als magneetbord
De kaart wordt op perspex met een metalen plaat geplakt en krijgt een strakke aluminium lijst. U kunt plekken markeren met magneetjes. Op glanzend laminaat kunt u schrijven met uitwasbare stift. Prijs vanaf € 115,-.

Speldjes, vlaggetjes, uitwasbare stiften en magneetjes leveren wij ook.

In ons assortiment wandkaarten vindt u diverse uitvoeringen die wij op voorraad hebben of die we voor u kunnen bestellen. Staat uw gewenste kaart of uitvoering er niet tussen? Neem dan svp contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Let op:

  • Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief de kaart zelf
  • Wandkaarten die wij speciaal voor u maken, kunt u niet ruilen

Wandkaarten per thema

Liefde voor reizen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets van onze activiteiten, nieuwe artikelen en aanbiedingen.