Wegenkaarten & wegenatlassen

Bewaar het overzicht met onze uitgebreide collectie wegenkaarten en wegenatlassen voor (bijna) alle landen in de wereld.

Beleef meer met een wegenkaart

In deze tijd van electronische navigatiesystemen blijft een goede wegenkaart meerwaarde houden. Niets geeft zo goed een overzicht van een gebied als een grote wegenkaart. Plan een reis op de kaart en mis niets van de mooie weggetjes en verborgen kastelen onderweg.

Wegenkaarten komen in vele soorten en maten. Wij hebben niet alleen kaarten van landen in het assortiment, maar voor veel landen ook van kleinere regio's, zodat echt alle wegen worden getoond. Bovendien zijn sommige kaarten geplastificeerd, waardoor ze extra lang meegaan.

Bekende merken

  • Michelin maakt kaarten en atlassen van vele landen in de wereld, en regionale kaarten van o.a. Frankrijk, België, Duitsland, Spanje, Italië en de VS.
  • De kaarten en atlassen van Freytag & Berndt zijn sterk in toeristische informatie en verkrijgbaar voor vele landen in de wereld.
  • Van Marco Polo hebben wij gedetailleerde wegenkaarten en -atlassen van o.a. Duitsland, Italië en de VS in het programma.
  • Reise Know-How publiceert weerbestendige wegenkaarten van de meeste landen in de wereld.

Populaire landen

Bekijk alle wegenkaarten in ons assortiment

Liefde voor reizen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets van onze activiteiten, nieuwe artikelen en aanbiedingen.