De leukste kinderboeken

Ook voor de allerkleinsten hebben we mooie (reis)verhalen in ons assortiment. Bestel ze makkelijk online. Educatief én fantasierijk. Bijzondere boeken voor het slapen gaan maar ook voor op vakantie. Waar gaat de reis naartoe?

Samen op ontdekking

In ons assortiment vindt u mooie kinderboeken om bij weg te dromen. Daarnaast verkopen we leuke reisgidsen voor kinderen om zich mee te vermaken onderweg en op vakantie. Want hoe leuk is het om samen met uw kind de wereld te ontdekken, door middel van fictie of een leuk zoekboek.

Bekijk ook al onze accessoires en cadeaus voor kinderen

Vakantie voorpret

Prentenboeken helpen uw kind zelf de wereld te ontdekken en met een voorleesboek kunt u samen met uw kind op avontuur. Samen (leren) lezen kan natuurlijk thuis maar zeker ook op uw vakantiebestemming.

Een boek lezen over een bepaald land of gebied kan u en uw kind ook helpen in de voorbereiding, om spanning weg te nemen of samen alvast op onderzoek uit te gaan wat er allemaal te beleven is. Vakantie voorpret is toch het leukste als deze wordt gedeeld.

Naast kinderboeken hebben we ook leuke spellen & puzzels maar ook wereldbollen speciaal voor kinderen. Educatief én ter entertainment, ideaal als cadeautje.

Liefde voor reizen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niets van onze activiteiten, nieuwe artikelen en aanbiedingen.