De mooiste natuurwandelingen van Vlaanderen VakantielandDe mooiste natuurwandelingen van Vlaanderen Vakantieland
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

De mooiste natuurwandelingen van Vlaanderen Vakantieland

€ 19.99

De ultieme top 20 van Vlaanderens mooiste natuurplekken.

Gedetailleerde trajectbeschrijvingen waarin rust en natuurbeleving centraal staan, routes op ieders maat en tips voor terrasjes en natuurvriendelijke logies.

Wandel mee met de tv-reporters en ontdek de hotspots van biodiversiteit in Vlaanderen: duinen, beboste heuvelruggen, vochtige beekvalleien en wildstromende rivieren.

Tussen het vlakke Nederland en de Ardennen is de diversiteit aan mooie natuur overweldigend. Laat je verrassen door de duizenden vriezeganzen in de oostpolders, wandel tussen wilde paarden aan de Grensmaas, struin over stuivende duinen, verken bos en heipaadjes. De hotspots van biodiversiteit worden bewoond door dassen, zwarte spechten, rivierdonderpadden, vuursalamanders, citroenvlinders en krekels. De reporters van Vlaanderen Vakantieland nodigen je uit om op stap te gaan in de 20 mooiste natuurplekjes van Vlaanderen. Naast spannende wandelingen door mooie brokken natuur selecteerden ze tal van charmante logies- en eetadressen.

Wandel in de sporen van Cath, Vincent, Saartje, Ben, Erika, Kristien en Tatyana over beboste heuvelruggen, langs wildstromende rivieren, door hoogstamboomgaarden en natte moerasgebieden!


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789020999846

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.833 - Number of Queries: 110 - Query Time: 0.027571527526855
<