Kleur & Leer Tafellaken met wereldkaart - Eat Sleep DoodleKleur & Leer Tafellaken met wereldkaart - Eat Sleep Doodle
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Kleur & Leer Tafellaken met wereldkaart - Eat Sleep Doodle

€ 26.99

Het tafellaken met wereldkaart zorgt voor het beste - en meest educatieve - plezier tijdens het eten en feestjes! Het laken is van 100% katoen en er wordt een set van 10 uitwasbare stiften meegeleverd, voor eindeloos creatief kleurplezier. Het tafellaken kan worden ingekleurd en terwijl ontdekken de kinderen vanalles over de plaatsen en afbeeldingen die ze aan het inkleuren zijn. Perfect om kinderen bezig te houden tijdens familie- of verjaardagsfeestjes, en een leuke manier om te weten te komen waar verre familieleden of vrienden wonen. Nadien stop je het tafellaken gewoon mee in de wasmachine, wassen op 40°C en alle inkt verdwijnt als sneeuw voor de zon, klaar voor een nieuwe kleurpartij!

Het tafelkleed is 130 x 85 cm: een handig formaat voor kleinere tafels, of het kan gebruikt worden op een deel van de grote feesttafel, als 'kids' zone'. Je kan het kleed ook als wandkleed tegen de muur hangen.

De kinderen kunnen meer informatie vinden over de leuke feiten, dieren en dingen die ze inkleuren, op de Eat Sleep Doodle "World Map resource page" (pagina in het Engels).

Ideaal: voor verjaardags- en familiefeestjes, om in te kleuren, om plezier te beleven bij het leren, als hulpmiddel bij je aardrijkskundetaken

  • Afmetingen: circa 130 x 85 cm
  • Gewicht: 370 g

In winkelwagentje:

  • Artikel: 5060255291436

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.833 - Number of Queries: 114 - Query Time: 0.027540161468505
<