Garmin GPS Gids buitensport, de kunst om goed te werken met GPS - Peter GielenGarmin GPS Gids buitensport, de kunst om goed te werken met GPS - Peter Gielen
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Garmin GPS Gids buitensport, de kunst om goed te werken met GPS - Peter Gielen

€ 48.95

Als je een buitensport-GPS koopt, zou je denken dat die even eenvoudig werkt als een auto-GPS. Niets is minder waar. Omdat deze GPS geschikt is om te werken met diverse kaarten en voor verschillende toepassingen, zijn er heel wat instellingen mogelijk. En elke instelling heeft een gevolg voor je navigatie. En dat is nu net de kunst om goed te werken met een buitensport-GPS. Als je de instellingen goed onder de knie hebt, begrijp je de werking van het toestel. En al snel zal je het niet meer kunnen missen.Het plannen van een digitale buitensport-activiteit iseen samengaan van hardware (GPS en PC) en software(BaseCamp en digitale kaarten). Dit boek is uniek inzijn soort, omdat het al deze aspecten samenbrengt. Het leert je hoe de dingen stap-voor-stap aan te pakken. Hoe werkt een GPS ? Welke GPS koop je bij voorkeur? Wat met de batterijen ? Hoe werkt de software ? Er bestaan 9 manieren om te navigeren. Welke methode gebruik ik best voor wat ik wil ? Welke instellingen zijn optimaal ? Welke kaarten moet ik aanschaffen ? Hoe kan ik mijn activiteit vooraf en achteraf analyseren ? Er zijn aparte hoofdstukken voorzien over het geocachenen over de Edge800, omdat deze duidelijk anders functioneren. Honderden illustraties, tips, stappenplannen, weetjes en informatie moeten je op weg helpen om het beste uit je GPS te halen. Helder uitgelegd voor beginners, maar ook voer voor gevorderden !

Toestellen:eTrexGPSMAP60GPSMAP62 ColoradoOregonDakotaMontanaeTrex 20-30Edge 800met BaseCamp- (en andere) software. Buitensporten: recreatief wandelen, bergwandelen (hiken), recreatief fietsen, wielrennen, mountainbiken, kanovaren, kayakken, pleziervaart, ballonvaren, parapente, motorrijden, 4x4, skiën en langlaufen, ...Ook met vergelijkende koopgids, wanneer je nog een toestel wenst aan te schaffen.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789491573002

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.789 - Number of Queries: 108 - Query Time: 0.027678684310913
<