Nicaragua reisgids Wereldwijzer - ElmarNicaragua reisgids Wereldwijzer - Elmar
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Nicaragua reisgids Wereldwijzer - Elmar

€ 17.95

Reishandboek Nicaragua, praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden - Jolanda Breur - Elmar Uitgeverij

Steeds meer reizigers ontdekken naast Costa Rica nog een ander land rijk aan natuurschoon, namelijk Nicaragua. Dit land heeft een grote variëteit aan landschappen. Behalve talrijke vulkanen heeft het bergen, meren en rivieren. De stranden zijn uitgestrekt en nog niet overspoeld door toeristen. De bos- en mangrovegebieden herbergen een uitbundige flora en fauna. Daarnaast kan de bezoeker genieten van de Spaans-koloniale erfenis. Steden zoals Granada en Le?n huisvesten prachtige gebouwen uit deze vervlogen tijd. Voor de avontuurlijke reiziger zijn er volop onbetreden paden te gaan. Aan de onontdekte oostkust leven verschillende etnische minderheden vaak nog dicht bij de natuur. En in het noordwesten van het land waant men zich aan het einde van de wereld. Dit is de streek van de kliffen en mangrovewouden.
Jolanda Breur maakte een langdurige en intensieve reis door het land. Daardoor bevat dit boek een schat aan nog niet eerder gepubliceerde informatie. Naast de toeristische trekpleisters beschrijft zij gebieden die voorheen niet in reisgidsen opgenomen waren. Dit maakt de eerste Nederlandstalige reisgids over Nicaragua een uniek boek over een uniek land.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789038925332

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 1.000 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.031430796005249
<