Rustiek kamperen Midden- en Zuidoost-Europa - kleine geselecteerde campingsRustiek kamperen Midden- en Zuidoost-Europa - kleine geselecteerde campings
Beweeg de muis over de afbeelding of klik om te vergroten

Rustiek kamperen Midden- en Zuidoost-Europa - kleine geselecteerde campings

€ 13.95

Campinggids Midden-Europa en Zuidoost-Europa.

Met deze nieuwe gids heeft u de beste selectie van rustieke campings in Midden- en Zuidoost-Europa bij de hand. We bieden campings in de volgende landen: Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Montenegro, Albanië en Macedonië. Overal is wel een fraai gelegen, natuurlijk terrein gevonden zodat deze gids geschikt is voor een prachtige trektocht langs rustieke campings. Hierbij is door de auteurs gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. U zult piepkleine, basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen.
Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.


In winkelwagentje:

  • Artikel: 9789082326680

Copyright © 2018 Geografische Boekhandel Pied a Terre. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.945 - Number of Queries: 118 - Query Time: 0.02839913597107
<